Du är här: Hem / Bygga, bo & miljö / Bygga, bo & miljönyheter / Tyck till och hjälp oss att bli bättre!
Bild på svarsfält i Löpande Insikt.

Tyck till och hjälp oss att bli bättre!

Publicerad den 23 mars 2017 Bygga, bo & miljö

Du kan hjälpa oss att förbättra vår service genom att svara på Löpande Insikt! Löpande Insikt är en undersökning som mäter hur nöjd du är med vår service inom myndighetsområdena bygglov, brandtillsyn, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll och serveringstillstånd.

Löpande Insikt har skickats till ett urval av er som har haft ett ärende inom bygglov, miljö- och hälsoskydd eller livsmedelskontroll under februari. Du får Löpande Insikt via e-post men du kan också bli uppringd och få svara på undersökningen via telefon. I undersökningen får du svara på frågor om vår information, tillgänglighet, bemötande, kompetens, rättssäkerhet och effektivitet.

Är du en av de som får Löpande Insikt hoppas vi att du tar dig tid att svara. Vi vill bli bättre men för att bli bättre behöver vi dina synpunkter. Därför är dina svar viktiga för oss. Med hjälp av dina svar sätter vi upp mål och utvecklingsområden för att bli bättre!

Om Löpande Insikt
Löpande Insikt genomförs nationellt av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Det är ett verktyg för att mäta vår service och jämföra oss med andra kommuner. Det är enbart företag, privatpersoner, föreningar och andra aktörer som har haft ett ärende hos oss som får svara på undersökningen, vilket ger oss en direkt återkoppling på vårt arbete. 

Sidan uppdaterad den 23 mars 2017