Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

• Lennart Nygren framför vy av Vimmerby stad

Ordförandes jultal 2016

Publicerad den 20 december 2016

På årets sista kommunfullmäktigesammanträde, måndagen den 19 december, höll ordförande Lennart Nygren ett jultal. Här kan du läsa det i sin helhet.

• Vy över vimmerby stad

Annika Högberg lämnar posten som valnämndens ordförande

Publicerad den 16 december 2016

Idag, fredagen den 16 december, har valnämndens ordförande Annika Högberg (S) skickat in önskan om att få avsluta sitt uppdrag som ordförande i valnämnden på grund av en förändrad arbetssituation.

• Vy över Vimmerby stad

Kommunstyrelsen digitaliseras

Publicerad den 6 september 2016

Kommunstyrelsen i Vimmerby tog idag beslutet om att bli helt digitala. Samtidigt väljer man att minska ner sina sammanträdesdagar från två till en dagar.
    – I och med att vi har återinfört arbetsutskottet har kommunstyrelsens arbetsbelastning minskat. Digitaliseringen är ett stort steg i rätt riktning, säger Tomas Peterson, kommunstyrelsens ordförande.

• Skrivelser från Västerviks och Vimmerby kommuner om sjön Yxern

Publicerad den 3 augusti 2016

Efter den senaste tidens diskussioner och larm om sjön Yxerns extremt låga vattennivå gjorde Västerviks och Vimmerby kommun två gemensamma skrivelser som skickades iväg under tisdagen den 2 augusti.

Nyare1234
(16 Nyheter)