Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

• Jordgubbar i en skål

Ändrade öppettider i sommar

Publicerad den 20 juni 2017

Under sommaren har kommunens växel och stadshusets reception ändrade öppettider.

• Vy över Mukono

Fortsatt samverkan mellan Vimmerby kommun och Mukono kommun i Uganda

Publicerad den 1 juni 2017

Under våren 2017 har Vimmerby kommun lämnat in projektansökningar för fortsatt samarbete mellan Vimmerby kommun och Mukono kommun i Uganda. ICLD, Internationellt Centrum för Lokal Demokrati, har nu godkänt ansökningarna vilket innebär att projekten kan genomföras.

• Lennart Nygren framför vy av Vimmerby stad

Ordförandes jultal 2016

Publicerad den 20 december 2016

På årets sista kommunfullmäktigesammanträde, måndagen den 19 december, höll ordförande Lennart Nygren ett jultal. Här kan du läsa det i sin helhet.

• Vy över Vimmerby stad

Kommunstyrelsen digitaliseras

Publicerad den 6 september 2016

Kommunstyrelsen i Vimmerby tog idag beslutet om att bli helt digitala. Samtidigt väljer man att minska ner sina sammanträdesdagar från två till en dagar.
    – I och med att vi har återinfört arbetsutskottet har kommunstyrelsens arbetsbelastning minskat. Digitaliseringen är ett stort steg i rätt riktning, säger Tomas Peterson, kommunstyrelsens ordförande.

Nyare12
(7 Nyheter)