Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

• Dator

Tyck till om Vimmerby.se

Publicerad den 10 oktober 2017

Vimmerby kommun arbetar med att göra om och förbättra webbplatsen Vimmerby.se
    Vi skulle vara tacksamma om du vill svara på några frågor för att hjälpa oss i det arbetet.

• Prideflagga hissad utanför stadshuset

Vimmerby hissar regnbågsflaggan i helgen

Publicerad den 8 september 2017

Helgen 8-10 september kommer regnbågsflaggan att vara hissad utanför stadshuset i Vimmerby med anledning av att Kalmarsund Pride arrangeras. Vi hissar flaggan för att vi står för att alla människor har samma värde och möjligheter att uttrycka sina olikheter.

• Vy över vimmerby

Barn- och utbildningschefen avsäger sig arbetsmiljöansvaret för förskolan

Publicerad den 28 augusti 2017

Barn- och utbildningschefen Birgitha Sahlin lämnar tillbaka arbetsmiljöansvaret för förskolan till barn- och utbildningsnämnden.

• Vänortsutbyte med Joniskis i Litauen

Publicerad den 11 juli 2017

Under helgen 7-9 juli deltog representanter från Vimmerby kommun i en kulturfestival i vänorten Joniskis, Litauen.
    – Festivalen är en hyllning till Joniskis av dess invånare och det är imponerande att delta i dessa välarrangerade festligheter, säger kommunstyrelsens ordförande Tomas Peterson (M).

Nyare123
(11 Nyheter)