Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

Nyheter från Vimmerby kommun

• Skärmklipp på en digital anslagstavla

Nu inför vi digital anslagstavla

Publicerad den 18 januari 2018

Från och med januari 2018 är Vimmerby kommuns officiella anslagstavla digital och finns på vår webbsida istället för i entrén till stadshuset.

• Vy över Vimmerby stad

Ändrade öppettider under trettonhelgen

Publicerad den 4 januari 2018

Imorgon, fredagen den 5 januari är det trettondagsafton och Vimmerbys stadshus och telefonväxeln stänger kl 12.00. Vi önskar er alla en trevlig helg och välkommen åter på måndag!

• Kommunfullmäktige sammanträder

Publicerad den 15 december 2017

På måndag den 18 december kl 17:30 sammanträder kommunfullmäktige för sista gången i år

• Kommunfullmäktige sammanträder

Publicerad den 24 november 2017

Den 27 november kl. 15:00 sammanträder kommunfullmäktige i Plenisalen, Vimmerby stadshus.

Under sammanträdet kommer bland annat den nya politiska organisationen för nästa mandatperiod att presenteras och budgeten för år 2018 ska antas.

Nyare1234
(16 Nyheter)

Dela och tipsa

Använd sociala medier för att dela och tipsa om den här sidan. Läs mer om Vimmerby i sociala medier