Du är här: Hem / Pressrum / Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

På den här sidan hittar du de pressmeddelanden och övergripande nyheter som Vimmerby kommun publicerar. 

 • Marie Halldén ny HR-chef i Vimmerby kommun

  Publicerad den 6 mars 2018

  Vimmerby kommuns nya HR-chef heter Marie Halldén. I början på veckan tackade hon ja och i början på juni kommer hon att tillträda tjänsten.

  – Jag är mycket glad över att Marie tackade ja till tjänsten. Hon har en bred kompetens inom HR-området och har strategiskt arbetat med kompetensbaserad rekrytering, arbetsmiljö och rekrytering, säger kommunchef Carolina Leijonram.

 • Snö på grönt lingonris

  Skolskjutsarna går som planerat imorgon, måndagen den 5 mars

  Publicerad den 4 mars 2018

  SMHI:s väderprognos visar att det inte kommer några större mängder snö framöver. Därför kommer skolskjutsarna att gå som planerat, i morgon måndagen den 5 mars.

 • Snö på trädgrenar

  Skolskjutsarna går som planerat måndagen den 5 mars

  Publicerad den 2 mars 2018

  Enligt SMHI kommer snöfallet att avta under helgen. Därför har Vimmerby kommun i dialog med de entreprenörer som kör skolskjutsarna, tagit beslutet att skolskjutsarna kommer att gå som planerat måndagen den 5 mars.

  – Efter de väderprognoser vi fått idag kommer snöfallet att avta i helgen. Det innebär att vi räknar med att skolskjutsarna går som planerat på måndag, säger tf samhällsbyggnadschef Andreas Horste.

 • Snöiga träd

  Skolskjutsarna ställs in fredagen den 2 mars

  Publicerad den 1 mars 2018

  Utifrån rådande vägar och förväntat snöfall ställs samtliga skolskjutsar in imorgon fredagen den 2 mars. Skolor och fritidshem är öppna för de som kan ta sig dit. De barn som stannar hemma ska frånvaroanmälas enligt vanlig rutin och frånvaron räknas som giltig.

 • Vinterväg

  Uppdaterad information om skolskjutsarna

  Publicerad den 1 mars 2018

  Utifrån de väderprognoser som vi har i nuläget har vi tillsammans med våra entreprenörer gjort bedömningen att skolskjutsarna inte ställs in. Om någon chaufför gör bedömningen att en körning inte går att genomföra så kommer det vara den bedömningen som gäller. Beslutet kan dock komma att omprövas om det visar sig att prognoserna inte stämmer.

Nyare1234567...
(215 Nyheter)
Sidan uppdaterad den 5 juli 2016

Kontakt


 • Projektledare Kontaktcenter/biblioteksansvarig
  Direkt: 0492-76 94 29
  Mobil: 0703-84 94 29