Du är här: Hem / Samlad nyhetslista

Samlad nyhetslista

 • Förändrade öppettider Kristi himmelsfärd

  tre utslagna vitsippor Politik & förvaltningPublicerad den 23 maj 2017

  Onsdagen den 24 maj och fredagen den 26 maj stänger kontoren i stadshuset och kommunens växel klockan 12.00 med anledning av Kristi Himmelsfärd.

 • Introduktion för semestervikarier

  Stöd & omsorgPublicerad den 23 maj 2017

  I lördags, 20 maj, samlade socialförvaltningen 91 blivande semestervikarier för en introduktionsdag. Vikarierna kommer framför allt att arbeta inom äldreomsorg, verksamheter för personer med funktionsnedsättning och vid våra boenden för ensamkommande.

 • Vårmarknad 27 maj

  Trafik & infrastrukturPublicerad den 22 maj 2017

  Den 27 maj är det dags för den traditionella vårmarknaden. Välkomna att ta del av olika utbud, dofter och folkvimmel.

 • Eldningsförbud i Vimmerby kommun

  brand i gräs Räddning & säkerhetPublicerad den 19 maj 2017

  Det varma och torra vädret har gjort att brandrisken i skog och mark är mycket stor. Därför införs eldningsförbud i hela kommunen från och med lördagen den 20 maj. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

 • Sommartorget 2017 och invigning av dubbelriktning Kyrkogårdsgatan

  Trafik & infrastrukturPublicerad den 19 maj 2017

  Nu börjar det närma sig årets sommartorg. Uppbyggnaden startar den 29 maj och sommartorget kommer pågå fram till 8 september. För att underlätta för fordonstrafiken att köra i centrum vid tiden för sommartorget samt övrig tid kommer Kyrkogårdsgatan mellan Sevedegatan och Storgatan att dubbelriktas permanent. Invigning av dubbelriktningen sker den 24 maj klockan 10.00. Välkomna!

 • Vimmerby kommun följer bevattningsförbudet

  Vattenslang sprutar vatten Övergripande informationPublicerad den 19 maj 2017

  Sedan måndagen den 15 maj är det bevattningsförbud i Vimmerby kommun och det innebär bland annat att ingen i kommunen får använda slang eller spridare för att vattna exempelvis gräsmattor och rabatter.

  – Det gäller självklart oss i Vimmerby kommun också. Vi använder inte dricksvatten för bevattning utan enbart dagvatten eller vattendrag, säger gatuchef Andreas Horste.

 • Gymnasieelever vinnare i Euroscolatävling - åker till Strasbourg

  Klassfoto på SAS14 Barn & utbildningPublicerad den 16 maj 2017

  Elever från Vimmerby gymnasium är vinnare i Euroscolatävling! Den 19 maj åker de till Frankrike och Strasbourg för att prova på hur det är att vara EU-parlamentariker för en dag. Grattis och lycka till i Strasbourg!

Nyare1234567...
(399 Nyheter)
Sidan uppdaterad den 17 maj 2010