Du är här: Hem / Samlad nyhetslista

Samlad nyhetslista

 • Informationsmöte om förstudie för Yxern

  Vy över sjön Yxern Övergripande informationPublicerad den 28 april 2017

  Sjön Yxern har drabbats hårt av låga vattennivåer, speciellt under senaste sommarens torka. Vimmerby och Västerviks kommuner är överens om att fortsatt reglering enligt den vattendom som nu gäller måste upphöra. Den 4 maj klockan 16.00 hålls ett möte dit allmänheten bjuds in för att bidra med idéer till framtida utveckling i och kring sjön.

 • Ingrid Vang Nyman - Pippi Långstrumps illustratör

  Kultur & fritidPublicerad den 28 april 2017

  Lena Törnqvist föreläser om Ingrid Vang Nyman torsdag 4 maj kl 19.00 på Astrid Lindgrens Näs.

 • Lärcenter öppnar digital ansökningsportal

  Barn & utbildningPublicerad den 27 april 2017

  Den 1 maj öppnar Vimmerby Lärcenter sin digitala ansökningsportal. Du som har tänkt att ansöka till någon av höstens kurser gör det digitalt på webben. Det gäller alla gymnasiekurser, vårdutbildningen, kurser på grundläggande nivå och sfi.

 • Miljö- och byggnadsförvaltningen utvärderar sin service med Löpande Insikt

  Bygga, bo & miljöPublicerad den 21 april 2017

  Hultsfred-Vimmerby miljö- och byggnadsförvaltning deltar i servicemätningen Löpande Insikt för att ta reda hur våra kunder upplever vår service. Resultatet för 2016 visar flera höga betyg men även områden som behöver bli bättre.

 • Sista ansökningsdag 18 april för högskolestudier ht 2017

  Barn & utbildningPublicerad den 18 april 2017

  18 april är sista dagen för ansökan till högskole- och universitetsutbildningar som startar hösten 2017. Välkommen med din ansökan!

 • Håll Vimmerby kommun rent

  Trafik & infrastrukturPublicerad den 3 april 2017

  Varje vår deltar Vimmerby kommun i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

 • Larmknapp ur funktion – IVO har avslutat utredningen

  Stöd & omsorgPublicerad den 3 april 2017

  En risk för allvarligt missförhållande anmäldes av socialförvaltningen till inspektionen för vård och omsorg (IVO). Händelsen rör en kvinna som i december 2016 ramlade i hemmet och inte kunde larma efter hjälp med sitt trygghetslarm eftersom larmklockan var trasig. Kvinnan kunde heller inte påkalla hjälp på annat sätt utan låg kvar på golvet under flera timmar. Åtgärder har vidtagits för att något liknande inte ska hända igen. IVO har idag 2017-04-19 avslutat ärendet utan ytterligare åtgärder.

Nyare1234567...
(435 Nyheter)

Dela och tipsa

Använd sociala medier för att dela och tipsa om den här sidan. Läs mer om Vimmerby i sociala medier

Facebook Twitter Delicious
Sidan uppdaterad den 17 maj 2010