Du är här: Hem / Stöd & omsorg / Stöd och omsorgsnyheter

Stöd och omsorgsnyheter

 • Rapport om stöld inom verksamhetsområde funktionshinder

  Publicerad den 6 mars 2017

  En person som har insatser från verksamhetsområde funktionshinder misstänkts ha blivit bestulen på pengar. Detta har rapporterats in till socialförvaltningen 2017-03-01 av en medarbetare.

  Händelsen är polisanmäld och en intern utredning utifrån den misstänkta stölden ska också göras. Det finns rutiner för att rapportera missförhållanden av olika slag. Det finns också rutiner för hantering av brukarnas pengar. Socialförvaltningen arbetar dessutom för att minimera hanteringen av kontanter i verksamheterna.

 • Idag går flyttlasset från Granebo till Vimarhaga F

  Publicerad den 6 mars 2017

  Idag flyttas de sex korttids- och trygghetsplatserna från Granebo till Vimarhaga F. Under veckan flyttas också de fyra korttidsplatserna på Borghaga över dit. Personalen från Granebo följer med vid flytten.

 • Utredningen klar efter misstänkt stöld

  Publicerad den 12 januari 2017

  En brukare med insatser inom verksamhetsområde funktionshinder utsattes 2016-12-07 för misstänkt stöld av pengar. En rapport enligt lex Sarah gjordes av en medarbetare. Polisanmälan gjordes också.

 • Anhörigstöd - det här kan vi erbjuda

  Publicerad den 10 januari 2017

  Ger du en närstående stöd, omsorg eller vård? För att orka kan du som anhörig behöva eget stöd. Vi har samlat information om vad vi kan erbjuda. Här hittar du också program för vårens anhörigcaféer.

Nyare12345...
(20 Nyheter)
Sidan granskad den 25 maj 2015